Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilsmässa

 

Jag är trött

på att förklara

för dig


Det finns de som
förstår
och de som inte


Kanske livet

gör det åt dig

en dag


Du krossar mina
drömmar
innan de hunnit uttalas




Fri vers av stronza
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-13 15:07



Bookmark and Share


    Nattviol
så enkelt uttryckt
och så rätt
gillar!!
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar