Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sovrumsbetraktelse nr 6 (fast ett annat sovrum då)


Det kom liksom av sig

 

Det kom liksom av sig

 

DET KOM LIKSOM AV SIG!

Det kom liksom av sig
Det kom liksom av sig


Det kom liksom av sig

 

FAN!




Fri vers av stronza
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-13 20:51



Bookmark and Share


  Antropofagen
Hoppla! hoppas att det kommer till sen, rätt... ,o)
2007-07-14

    ej medlem längre
ja. fan! :)
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar