Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Släktskap med och utan gener.


Släktskap

Vi har

inte samma gener

du och jag

ändå

känner jag det

som om vi är

systrar


Kan man

hitta sin

ogenetiska

släkt

om man letar?




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-14 22:57



Bookmark and Share


    KalleLager
Det kan man garanterat!
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP