Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
14/7


Happy Birthday

Vad önskar du dig som du inte redan har
en läskunning far

Vad önskar du som du ej kan få
smartare syskon typ två

Kanske önskar du en ny kille
(den du har verkar inte vara nåt snille)

Eller önskar du dig inget alls
inte ens en längre hals


Inget av detta av mig kan du få
men jag säger väl Grattis ändå




Fri vers av ospray
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-14 08:36



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Hon är en kämpe ...
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray