Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma nätter och dagar i förnekelse

Ligger på min säng
Ångesten har än en gång tagit över
Kudden är våt
Utav salta tårar

Från mitt öppna
Fönster
Kommer en kylig
Vårvind,
Får mig att slappna av

Vinden tröstar mig,
Morgonen bryter snart ut,
Snart ska jag glömma bort
Förtränga

Min ensamma önskan
Om att få komma
Bort från
Allt

Sedan,
Torkar jag bort tårarna,
Likt många gånger förut,
Vänder på kudden
Och sjunker
Sakta
In i
Sömn.




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-14 17:28



Bookmark and Share


  Amina
underbar(t):
känsla
språk
upplägg
allt
2007-07-18

    teacher
Sorglig men jätte fin
2007-07-15

  Novemberblomman
Sorglig och fin.....
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting