Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske ska man inte rimma om allvarliga saker men jag gör det ändå


Trafik ref-lektion

Samma visa år efter år
skrämmande siffror från media vi får

Bil eller mc spelar ingen roll
för uti trafiken vi alla ska ha koll

dels på oss själva som sig bör
och dels på vad andra trafikanter gör

håll den fart som tillåts på sträckan
och talar du i mobilen använd \"snäckan\"

Och sist men inte minst, här du ska höra
drick aldrig, aldrig alkohol när du ska köra!!!




Fri vers av ospray
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-15 09:40



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Klart man ska rimma om allvarliga saker! Rim har ju en tendens att fastna ... Mycket bra budskap du framför här!
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray