Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågan

Du har tänt en låga i mitt hjärta,
som brinner dag och natt
Varje gång jag ser eller tänker på dig så
brinner den bara mer och mer.
En låga av kärlek som alltid finns kvar!.




Övriga genrer av Kevin Pena
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-03-28 15:21



Bookmark and Share


  Susanna
Påminner om filmen jag tittade på imorse, ett indiskt drama. En riktigt berörande film!
2005-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Kevin Pena
Kevin Pena