Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambivalens i stridens hetta

Du är ingenting
Försvinn !!!

Du är allt jag har
Stanna kvar....snälla




Fri vers av ospray
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-07-16 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray