Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fisk limerick

Så var det pokerhajen från Ranten
som förlorade den tjänade slanten


han sa, om ja inte tar gift
jag med en fiskbil tigger lift

och slänger mig uti atlanten







Fri vers av ospray
Läst 513 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-17 08:25



Bookmark and Share


  mia.här å nu
Du är en fena
på att skriva limerick
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray