Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besökte och kände atmosfären i Änglahjältars hus......här finns all världens mod.


Det STORA i det lilla


Ni kämpar

illamående

nära döden

om och om

igen

kämpar ni er

igenom

kris efter kris


Det borde stå något annat på skylten i entrén - t.ex

MOD HOPP FÖRTRÖSTAN LIVSKRAFT


Det lilla i det stora
stora stora stora
i det lilla............

Är du på jakt efter hopplöshet
så har du kommit fel







Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-07-17 10:03



Bookmark and Share


  VITRIOL
Gillar känslan som förmedlas här. Känns som du har mer att skriva om just detta.
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP