Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad får oss att fortsätta vår kamp även när allt ser hopplöst och svart ut? Våra bevekelsegrunder skiftar från person men också i livet.


Insikt

När naturen är som allra
vackrast känns det som
hårdast när livet inte
är det

Vi styrketränar mentalt
för att orka nästa dag
och nästa och
nästa

Livskraft säger någon
Livsmod någon annan
Urkraften en tredje
Vanan sa en fjärde

I en förlamande stund
kastanjeblommans mitt
ägde en
hel värld

Undret
det är ju undret
själva undret som får
livet att sjuda i oss

Svaret på frågan
är inte längre
aktuellt
Bara frågan




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-17 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP