Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har kommit till en punkt i livet, då jag inte längre kohandlar med mig själv och då jag säger nej när saker känns fel.


Tack för mig

Man ska vara snäll och tacksam
särskilt om man är flicka
född på 40-talet

Jag har varit snäll och
är fortfarande snäll om man menar
att gå ditt hjärtat pekar

Jag säger tack
och känner glädje över
det som bjuds mig

Jag säger nejtack
när något inom mig
pockar på ett nej

Jag säger tack så mycket
många gånger och menar det
men jag bugar inte




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-18 09:33



Bookmark and Share


  Eline.P
En styrka som kommer med åren genom erfarenhet, svårigheter och livskriser tror jag.Självkänsla tror jag den heter :) Vi har rätten, bör ta oss rätten att välja så länge vi inte medvetet gör någon illa. Att säga ja är lätt men att kunna säga nej är en konst. Jag önskar all glädje framöver.
2007-07-18

  stella
Lyssna till magen...Go girl!
2007-07-18

  Gunnel André VIP
Bravo! Stå på dig - annars gör nån annan det! Moget och trovärdigt formulerat.
2007-07-18

    sunnanvind
Mycket bra text!
2007-07-18

  Vilsen Annette-hittar vägen
Bra text och bra tankar!
Applåd!
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP