Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ett plus ett blevo två...ja, se så kan det gå


Ett stenkast från stranden

 

 

Flyktigt leende

ett stenkast från stranden

Vackraste skeende

fotspår i sanden

 

Lycklig är den som är trygg i att vara

Omfamnar världen

De skrattandes skara

Får många minnen med sig från färden

 

Omtanken värnar andra

Lyser som sol på fjärilsvingar

Vara rädda om varandra

och den lycka det bringar

 

Osjälviska tankar

Ord och handling

Tillsammans i livet vankar

Ensamheten genomgick drastisk

förvandling

 

Två själar i enat samförstånd

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-17 18:49



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Andas härlig optimism det gillas, och den flyter fint fram med sina rimm.
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen