Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu jävlar brinner Tini Tut

Nu jävlar brinner Tini tut

Nu är det min tur
Nu är jag oslagbar
Ni kommer att flyga
Till höger och vänster

Hoppas fallen era ska lindras
Men icke av mig
För nu jävlar brinner Tini tut
Nu skapar jag magi

Ve den att stå i min väg
För han skall även falla
Ett offer för mitt bett
Ty han icke ens kan röra min aura
Så kraftig är den

Ormen har vaknat
För skinnet blev för trångt
Ödlan blev orm-mat
När svansen växt tillbaks

Ja nu är jag åter tillbaka
Våldsamma krafter stiger i mig
Spärrande staket är rivna
Av händer fulla av magi

Bergen har gett vika
Öppnat en sal
Där går jag med yxan
Och svingar mitt svärd

Ingen skall skonas
Här kommer Tini tut
Dådkraft o mod med bägaren fylld

För när djävlarna kommer
Så ger de mig kraft
Ovetandes när de vill riva min fasad
Att de hjälpt mig på vägen
Till livet av min egen galenskap

Där bor jag ensam och stark
Nu blir du inte insläppt
I grottan min
Utan att förstå

Nu börjar mitt strövtåg
Mot makt och förstånd
Nu dansar jag och åmar mig
I all min egen glans

Nu stenar jag skapat
Att nyttja som sköld
Så akta dina lemmar
Från giftet mitt

Ty du skall icke gå för nära
Det kan bli din död

Men knackar du
Och inte ger upp
Du är den första att förstå

Då skall jag glänta
På porten min
Och kanske kanske
Släppa dig in




Fri vers av Tini Tut
Läst 649 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-07-18 19:26



Bookmark and Share


  rajaynaya
sjukt bra, älskar power känslan jag får!
2010-03-28

  Mikael Lövkvist
Härligt! Jag gillar hur du ställer upp för dig själv. Självsäker kraft, pondus, jävlar anamma, men även med en möjlig gåva till den som behandlar dig med fullkomlig respekt. Fint.
2007-11-24

  "Silver" VIP
Förutom den härliga attityden tycker jag även om ordföljden!
2007-07-23

  aol
fina ord jag knackar på
2007-07-21

  Lasseman VIP
Oj! igen en bra text av dig som jag beundrar! .. dom är ren och skär magi! och jag knackar och knackar och..
2007-07-19

    Nattviol
härligt med ett jävlars
anamma utan ursäkt!
you go girl!

(sen blir jag lite full
i skratt över furstens
gnäll på mr. Lando som
nästan alltid lyckas
bli först att kommentera...!)
*fniss*
2007-07-19

  Shininkagemusha
Jag gillar andan i texten, drivet men tycker att språket i sig kan ses över;
tex:
\"För han skall även falla\" - för äve han skall falla.

Jag ser inte vinsten med omvänd ordning i den meningen.
2007-07-19

  Jack E. Gladh VIP
Dynamsk utmanande orädsla. D.v.s. mod. En kraftfull text. På gränsen till övermod, men det håller ändå. En friskhet som lämnar utrymme.
2007-07-18

  Gunnel André VIP
Jävlaranamma vad din brasa smittar!
2007-07-18

  Jan Linderoth
WOW!!! Vilken härlig häxa du är!! Jag älskar häxor! Kvinnor som kan ta för sig, och vara ett jävlaranammma personifierat!!
Fan vad bra! Fan jag brinner för det här!!!!
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Tini Tut
Tini Tut