Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en tanke som kom för mig


Tidsbegränsning eller ???

Tidsbegränsat uppehållstillstånd
är inte det vad vi alla människor har här på jorden?

Och spelar det isåfall någon roll vart eller i vilket land
vi tillbringar denna utmätta jordetid ?




Fri vers av ospray
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-19 13:57



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Känns som huvudet på spiken. Varför finns det fortfarande geografiska gränser egentligen?
2007-07-23

    Bim
Så sant,-mycket vore vunnet om alla kunde tänka så,-tycker om dina ord.Hälsn.Bim
2007-07-23

  mia.här å nu
bra skrivet för min del är jag mycket nöjd över att befinna mig i Halland
2007-07-23

    Luff
Jag förundras över din enkelhet.
Världen är i grunden bara hopp om något bättre
var vi än är
2007-07-23

    JJ VIP
Sanningen slår mig självklart i ansiktet....bra! Mvh. JJ.
2007-07-22

    Maria Malm
Nej, i stort sett inte..
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray