Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetsspår

mitt minne viskar ständigt
om det jag helst vill glömma

min sargade själ
ropar efter frid

och

min tvångssmekta hud
skriker efter orördhet

men vissa spår
går aldrig att utplåna




Fri vers av Skye
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-19 14:17



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mmm så är det de kan blekna men aldrig försvinna helt
2007-07-19

  ÅsaLena
Instämmer helt! Insträngande vackert!
2007-07-19

  ospray
Jag ryser när jag läser
du har fått fram en känsla
med dina rader
vackert men sorgligt

applåd ska du ha !!!
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Skye