Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen smeker dig ändå

De gulnande sädesfälten
smeks av kvällssolen
likt en öm hand
smekandes
en liten flickas kind

hon skulle säkert njutit
lika mycket
av solens smek

om inte olycklig
obesvarad kärlek
låtit henne somna in
för evigt

ensam

på sin säng




Övriga genrer av W.Riter
Läst 1096 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2007-07-19 20:14



Bookmark and Share


  Zara VIP
fint! :))
2009-10-30

  Peter Jr Eriksson
gillar skarpt!
2009-10-07

  KristinaE
välskriven med vemodigt lite för mig överraskande avslutning.
2008-12-27

  Havsbris
Ojoj

vad jag missat här!

Dina ord berör mig
djupt och varmt ;o)

det är poesi, en gång
till, mister!! Du har den
gåva att kunna arbeta
med känslor som få...

Tack för det, rysande
och lysande!!

pösss ,o)
2008-09-20

  Karin Rosberg
oehört smärtsam .......
2008-05-02

  Mia Marcus
Hu så hemskt...stackars flicka!
Hoppas du mår bättre.../mia m
2007-08-16

  Vilsen Annette-hittar vägen
Det götr ont att läsa den här.
Alltså den berör...
känslosam!
2007-08-15

  Rosen VIP
Livet \"går vidare\" trots olycklig kärlek..
Tragiskt och smärtsamt, men vackert skrivet.
2007-08-12

  Emilia Berg
\"Solen smeker dig ändå\" Rubriken är härlig för solen är där.
Tragisk händelse att vara olycklig och obesvarad kärlek.
2007-07-31

  sabina stark
Så djup och vacker
2007-07-31

  Fredrik P. VIP
kusligt vackert
om en tragedi
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

W.Riter
W.Riter