Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Experimentell försöksdikt....


Platsbyte

Kvällssolen gäspade och sade:

- Tar du över nu...

- \"Ja\", svarade nattens måne

och log mot sin fru








Fri vers av hawkeye
Läst 1216 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2006-08-14 20:59



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Underbart!!!!
2010-11-22

  * MARY *
Så jäkla braaaaaa !
2010-08-16

  SurtantZ
Hihi hittade denna gladtext via en annans bokmärke. Glad är jag över det :) lite som smågulligt detta.
2009-06-29

  aol
ler sant
2008-08-12

  Nina
Så fint, kort å koncist om ömsesidig respekt å ömhet.
bra, bra!
2006-08-24

  Madjori
Mmmm... Behövs inte sägas något mer..
2006-08-20

  W.Riter
Kanon i sin enkelhet...den gillade jag.
2006-08-19

  Cris
Hm...de arbetar alltså skift... träffas inte så ofta..
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye