Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du får aldrig veta, du förblir en dröm, en illusion...


Du bär ett annat namn Eliza

Du finns i skogen
hör vindens svala
Dess solbrända mull
nyss till mig tala

Du fanns nyss i kaffet
i natt vid min bädd
Vart än blicken fastnar
ja där blir du sedd

En skönhet unik
för du är just du
Beundrad på avstånd
förr, då och nu




Bunden vers (Rim) av hawkeye
Läst 458 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-04 19:29



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Fint flöde o innehåll! Roligt att läsa dina texter igen:-)
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye