Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångest, nedstämd, besvikelse, jävla kärlek...


Rundgång

Trampar i spåren
jag vandrat förut
Trampar i såren
som aldrig läkt ut

De blöder och ömmar
från kärlek och svek
Av krossade drömmar
har själen blitt' blek

Hjärtat skall gjutas
och bilda en sköld
Från känslorna slutas
och kärlekens böld

Trampar i spåren
där inget är nytt
Gamla är såren
från tiden som flytt




Bunden vers (Rim) av hawkeye
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-28 11:47



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Som alltid är du en mästare på att rimma och ge ut ord med djup och känsla
2017-01-28
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye