Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följetång

Och jag släpper taget
låter tiden sakta gå
Duet mister jaget
blev visst inte två

Det gör ont i handen
i själ och hjärtas sår
Kärlek fryst i sanden
överallt lämnas spår

Hör på stjärnors följetong
dess senaste kapitel
Min vinter mörk och lång
ingen eld i längtans kittel

En sorg av fjäderdun
vår saga bär sitt öde
Blåser mjuka lättnadsfjun
i nya tidens flöde




Bunden vers (Rim) av hawkeye
Läst 636 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-04 10:35



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Du är en mästare på att fånga såna vindar.
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye