Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du väckte min nyfikenhet...


Ögonblick

Kanske du kände
min tanke på flykt
Kanske den vände
det var inget styggt

Kanske den brände
kom dig för när
Kanske den nämnde
jag plötsligt blev kär

Kanske, kanske ej
det gör vilket som
Min tanke till dig
sa typ "Hej" liksom...




Fri vers av hawkeye
Läst 499 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-27 19:51



Bookmark and Share


  Connie
Spännande tankar som ger mersmak!
2014-06-22

  Maiah VIP
Bra på rim som alltid du borde skriva mer och oftare
2014-06-21

  Ullagulla
ja den kärleken....den är svår att hålla fast....fint!!!
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye