Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet, besvikelse, kärlekens frånvaro


Dagens sanning

Sitter med Livet
en sen aftonkväll
Får mig beskrivet
"Enkelt, det vet du väl"

"Idag är du ensam,
igår likaså"
Tonen ej skämtsam
"Kommer aldrig bli två"

"Ställ du din fråga,
det du saknar mest"
"Du saknar förmåga,
om det vet jag bäst"

En sanning idag
betungande ord
Med ensamma drag
skrevs de vid mitt bord




Bunden vers (Rim) av hawkeye
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-18 20:15



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Sorgset och mycket bra diktat
2017-04-19
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye