Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningsdolt

Känslorna var täckta
orden aldrig sanna
Då ingenting är äkta
varför hos dig stanna?




Bunden vers (Rim) av hawkeye
Läst 544 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-07 11:18



Bookmark and Share


  Ullagulla
aj aj den kändes rakt in i hjärtat....näe ska det va så ska det va på riktigt...
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye