Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen gick ej längre dit

Det doftade instänkt
men ändå liv
ett liv
som inte längre fanns
just här

gamla tjocka tapeter
som släppt från väggen
en gammal halt trähäst
lindad runt knät
med gammal tejp
och dammet tjockt på ryggen

några kärl
stod kvar
på den gamla gjutugnen
dagstidningar från då
låg bredvid
beredda att användas
antändas

en hatt låg kastad
på golvet
som ett avsked
till det som varit

den gamla slitna stugan
sa så mycket
fast nästan inget fanns kvar




Fri vers av W.Riter
Läst 368 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-05 16:34



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Gillar!
2010-08-17

  karenina VIP
förmedlar både bilder och dofter
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

W.Riter
W.Riter