Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frieri till er från en tonårig 24åring med höga pretantioner och längtan efter elden som brann.


läglig angelägenhet

Det finns en lägenhet
En angelägenhet
Där jag är annat än en sur obstinat tonåring
som har en massa jävla talang
i ett hörn
och aldrig får plats
drar i armar och ben
får det att rycka i stora sätesmuskeln
som älskar passionerat och längtar långt jävla bort och vill måla sitt rum svart och skriva en massa dikter om självmord och livet och den stora stora kärleken.

En angelägenhet
Där jag är sambo och vuxen
Som blinkar mot killen i fönstret mittemot
och funderar om jag kanske inte är
homosexuell
i alla fall
som älskar målmedvetet och skriker
i magen för det får inte vara
bara.
för det drar som bara fan

En lägenhet
Där jag är ansvar med rena lakan
som har gränser, dom är snävare än
jag
som söker en vän en
kraft
med en massa lust för dikter om
självmord och livet och den stora stora kärleken
som är livrädd för dem jag vill vara med
vara som
som tycker att det hela
med det ständiga sökandet
är sorgligt




Fri vers av Annie Maria
Läst 528 gånger
Publicerad 2005-03-29 20:23



Bookmark and Share


  linneajehn
inte särskilt konstruktivt kanske, men oj oj. så alldeles jättebra. och rätt. du formulerar dig RÄTT. vet inte hur annars jag kan beskriva det.
2008-12-25

    Marcus VIP
ojdå, för mig är själva sökandet det som triggar mig. det är ju bara ett garv alltihopa. men det gäller att finna det. ibland ser jag det stora asgarvet stå flinandes i nåt hörn och jag rusar som en vilde... men så garvar han iväg igen...
2005-03-30

    Rita
Vi slutar aldrig att söka...trots att det känns sorgligt emellanåt.
Du är duktig!
2005-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Annie Maria