Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skriver aldrig haikus så därför ville jag försöka... Själv har jag ingen aning om hur det blev så därför; berätta gärna det för mig


Fyra Haikus

1.

TV:n spottar våld

Bestämmelser i världen

Sippar på kaffe


2.

En stum med vilja

Talar för kollektivet

- Liten är starkast


3.

Samtal i plural

Berättelser om livet

Sveper smekmjukt fram


4.

Fjäderklädd vinge

Oroar sig aldrig för krut

Men svindlas av åska




Bunden vers (Haiku) av essen
Läst 460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-20 05:08



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Shit va bra skrivet.. Verkligen toppenbra!

I synnerhet den sista, den gillar jag skarpt.

(ett tips dock, om nr 2 ska bli en haiku, ta bort \"om att\" på sista raden och sen kanske gör ett talstreck framför raden eller avsluta med ett utropstecken)
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

essen