Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nationella prov



Nationellt prov
förberedelser på något så enerverande
Frustrerande
nervösa nationella prov
Finns ej nervgift
åt sekundernas oro
om pressen och stressen
betygskraven
duktig vs värdelös




Fri vers av Malin Johansson
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-03-29 22:52



Bookmark and Share


  Manal
Nationella proven är det sämsta som finns *hatar dem*
2005-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.