Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattlig och trött kanske pretto...eller? shit?


frid

Avvigvägar förde mig
där ruvades äggen i silvergranar.
Prålade viljan i
fjädrar och glitterpaljetter.
Andades luftlöst
ut

Avvigvägar förde mig
till ett kyrkovalv
av lockande hud.
Armar bröst och hals
Varmluft från mun till
mun

Fingrar från topp till topp

Avvigvägar förde mig
putsade pulsen till passion
glimmret till guld
smidig av smek
önskade en plats vid
altaret

Avvigvägar förförde mig
med rökelse och myrra
vände
sitt ansikte mot mig
gav mig blekaste
frid




Fri vers av Annie Maria
Läst 493 gånger
Publicerad 2005-03-30 01:09



Bookmark and Share


    Annie Maria
"Ömmande av ömmhet" är helt klart lättköpt. Nu är det borta. tack tack Marcus.
2005-06-28

    Marcus VIP
jag diggar kyrkovalv av lockande hud, det är snyggt. men "glansade glimmret till guld" vetikatten. och "ömmande av ömhet" känns lite lättköpt. men annars mkt läsvärt.
2005-04-01

    Rita
Jag tycker om denna. Fick mig att tänka på Kalevala.....gamla sägnen och folklore om det nu stavas så?
2005-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Annie Maria