Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om så bara för en dag...

Ge mig intravenös lycka.
Injicera glädje
i mitt blodomlopp.
Låt mig få känna
lugn och trygghet
flöda i mina ådror.

Om så bara för en dag...




Fri vers av Skye
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-21 17:11



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Ja, om jag bara kunde!!
Ingvar
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Skye