Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömsverklighet

När sanningen får fäste,
fryser blodet i min kropp.
Och mardröm blir till verklighet,
en skräckfilm utan stopp.

Jag kippar efter andan,
söker luft som inte finns.
När skuggbilder blir tydliga
och då jag plötsligt minns.




Fri vers av Skye
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-07-21 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye