Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesfångad

Vandrar fram längs vemodsstig,
trevar blint i glömda snår.
En smärta så vidunderlig
att ingen vila själen får.

Jag vrider mig i minneskramp,
när gamla ärr blir nya sår.
Allt i en förtvivlad kamp
att återfå förträngda år.




Fri vers av Skye
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-21 17:14



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Bra skrivet, inte minst Din önskan \"att återfå förträngda år\".
Ingvar
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Skye