Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatade deldikter (Tankar) II

Du måste förstå
att jag undrar.
Du måste förstå
att jag tvivlar.
Du måste förstå
att jag tänker.
Du måste förstår
att jag är orolig.




Fri vers av PussInBoots
Läst 405 gånger
Publicerad 2005-03-30 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PussInBoots
PussInBoots