Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan aldrig vänja mig vid att min man är död. Varje morgon gör jag ett nytt försök, men tomheten får mig att vilja somna om.


Jag vill inte


Gå din väg
stick
fattar du inte

JAG VILL INTE

V A K N A

V A K N A

V A K N A


Söndagsverkligheten
försöker tränga
sig på mig

tränger och tränger

JAG VILL INTE

skriker mitt inre
som
undrar
varför
jag måste
vakna
när
jag

I N T E V I L L I N T E V I L L I N T E V I L L I N T E V I L L




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-22 11:16



Bookmark and Share


    Noyle
Jga vill anldrig vakna jag heller.. men jag är så illa tvungen.
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP