Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att aldrig få ro, känna sig jagad av sorgens dimmor. Just nu en svår tid, ett viktigt datum närmar sig årsdagen......


Sorgens dimmor

Vår bröllopsdag
närmar sig
närmar sig

Nej i år
vill jag inte
det blir andra
året utan
min älskade

Sorgen sorgen sorgen
lämnar mig
inte ifred
många minuter

Men i år
ska jag väl
klara det
bättre än
förra året

Sorgens dimmor tätnar
kring mig och
kryper in

Vår bröllopsdag
blir
min bröllopsdag
den
firas inte




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-22 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP