Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En i familjen


Kan tyvärr inte just på söndag

Måste träffa polarna förstår du väl

Behöver vila upp mig för veckan

Känner mig lite krasslig

En annan dag kanske


Mamma har bjudit hem oss Alla på söndag
Alla kommer

Nej! Just ja
Jag skulle ju inte sagt nått




Fri vers av Eli
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eli
Eli