Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgen räcker inte


Vad vitt ditt hår har blivit pappa


När jag ser mig själv inuti
ser jag mest svart

Tittar mig i spegeln i smyg
mitt yttre är helt vitt

Kanske räcker inte färgen till
för både insidan och utsidan

Undrar om hårfärgen mörknar
när det blir ljusare inne?




Fri vers av Eli
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-25 00:30



Bookmark and Share


    Bögen
Rader som rymmer både humor och djupt allvar!
2007-07-25

    sunnanvind
Hi hi...intressant tanke...Applåd!
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Eli
Eli