Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litet löjligt rim.

Slå en drill och ät sill, vem vill spela kubb?




Övriga genrer av TheThinLine
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 03:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
starta gärna en klubb här inne,
för löjliga rim och gå gärna i stim...

livet är en finne röd
ett värkande ettrigt skådebröd
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine