Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till de personer i min närhet, som får mig att känna mig som en människa, vill jag uttrycka min hyllning


Förundran


Tänk att det finns någon
därute......

som kan få grå stunder
att börja
glittra
som kan få en varm korv med bröd
att smaka
som en gourmetmiddag
som kan få en regnpromenad
att kännas
som den lyxigaste rundturen

tänk att det finns
sådana människor
också





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 14:12



Bookmark and Share


  ospray
Härligt skrivet och tack o lov
att det finns såna människor


applåd till dig !!!
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP