Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
all vår längtan kan vara svår att längta till...speciellt som morgondagen för all framtid förblir just en morgondag...


ännu medan jag längtar till morgondagen

ännu medan morgondagens solglitter
förstummar våra rösters väna vilovisor
svävar på fält av yppigheta toppar
flammar som bålen
och höfterna
skrevan

ännu medan morgondages löftesrikor
förundrar våra känslohettors trånader
mäter vi tiden i kyssar
inte i minuter
timmar

ännu medan morgondagens välnader
förblindas av tusen karats ögonglitter
som solskuggor för månfarare
obäddade blomstersängar
glittrar din sommarsol
viskar min längtan
andas våren
lystnader

just därför längtar jag till morgondagen




Fri vers av Ronny Berk
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-15 20:16



Bookmark and Share


    Nattviol
morgondagens mystik
fylls av önskningar
målas i de färger vi
själva väljer..

strofer som
uppånervända
pyramider...
skänker läsningen
fröjd!

=o)
2007-08-15

    Maria Malm
Detta tidsmätningsinstrument uppskattas storligen. Skönt ordat.
2007-08-15

  Maud Li
Åh, att mäta tiden i kyssar! (visst ska det väl vara \"känslohettors?)
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk