Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är skillnad på att se och att se....


Vad ser du - haiku



Det är ej vad du

beskådar som spelar roll

Det är vad du ser




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 18:44



Bookmark and Share


  Jer
\"WYSIWYG\"
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP