Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ta saker för givet är vanligt nuförtiden. Kanske har det med tidsandan att göra.


Ta för givet



Inte är det

självklart

att ställa upp för en vän


....jo för vännen som gör det


Inte är det

självklart

att uppmärksamma en snäll vän som ställer upp

....nej tyvärr




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2007-07-23 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP