Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en trist formulering, men fylld med många sanningar.


Glädjeämnen som förgyller ett enkelt liv

Att vara förälder
Att få bli äldre

Att vara älskad
Att få älska

Att fyllas av skratt
Att få glädje fnatt

Att känna vårvinden mot sin kind
Att smekas av en lind.

Att lufsa runt i naturen
Att hålla figuren

Att ha en vän när man inte är i nöd
Att få finnas som stöd

Att kunna reda soppa på en spik
Att slippa magknip

Att hålla sig frisk
Att våga ta en risk

Att höra skogen viska
Att få hänga med och fiska

Att bjuda vänner på mat
Att slippa höra en massa tjat

Att få sova ut
Att tiden aldrig tar slut

Att få smeka hunden
Att få gömma sig i lunden

Att solen går upp
Att ta ett midsommardopp

Att lyssna på musik
Att måla en häftig grafik

Att sjunga
Att gunga

Att baka
Att få lata

Att känna gemenskap
Att hitta ett riktigt kap

Att vara modig
Att vara rolig

Att gå på bio
Att sova klockan nio

Att gå på museum
Att få uppleva Colosseum




Fri vers av lilla t
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-23 19:58



Bookmark and Share


  Niklas Holmgren
Eminenta tvärkastningar i existensens rankor :-D
Det lilla gör det Stora ^_^
2011-06-02

    Oprofessionell
den här fick mig att le, för det är ju verkligen de små tingen i livet som gör en lycklig och får en att sprudla av glädje. det framför du verkligen i din text på ett väldigt fiffigt sätt.
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t