Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paulus-din djävul


Du har mycket på ditt samvete.
Elände är vad du ställt till med.
Du borde valt dina ord bättre.
Och inte skickat dina brev så där
lite hur som helst.
Låt vara att befolkningen i Korint
var besvärlig och uppkäftig.
Men din inställning till kvinnor!!!
Vad fan, alltså Paulus!
Du borde verkligen skämmas.
Men dina ord om Kärlek...
...dom är rätt OK.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 20:31



Bookmark and Share


  Ken Taurus
När ord blir lag uppstår problem.
Tidens avgrund skiljer oss från Paulus. En del är relevant, annat inte.
2007-07-23

  Maria Zena Viklund
sant!
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP