Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande synvilla



Försvinner bort en stund
in bakom ögats synfält
bakom verkligheten
visionernas fantasier tar eld
och mina ögon brinner
brinner av synen jag ser




Fri vers av Malin Johansson
Läst 390 gånger
Publicerad 2005-03-30 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.