Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tuffa år av mitt liv har förändrat mig


Jag minns hur du sa...


Min älskades sista tid präglades av obotlig sjukdom
ändå var han en ständigt levnadsglad människa
som lärde mig mycket om hur man kan
förhålla sig även när det är svårt

.... och jag minns hur du sa

Livet har förändrats
livsvillkoren är inte
längre desamma

Det behöver inte med
nödvändighet betyda att det liv
som är kvar måste bli sämre än förut

.... och jag minns hur du sa

Hur ska man förklara utan
att skapa större bekymmer
för sina närmaste

.... för det är så jag minns

hur du alltid tänkte på oss
dina närmaste
jag var med dig
på den resan som
för alltid förändrade
mig

.... det behöver inte med
nödvändighet betyda att det liv
som är kvar måste bli sämre än förut










Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2007-07-23 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP