Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en bild och ett skämt


Åka skridskor - limerick

Pojken som bodde i Vånga
ville helst åka skridskor - de långa
Men hans mamma sa nej
nu lyder du mej
och sedan blev skridskorna trånga




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-07-24 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP