Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten

När jag inte längre ser
det jag vill se
då mitt hjärta ser svart

När jag inte vet vad jag hör
och inte hör det jag vill höra
då orden blir till glas

När tomheten förgiftar
dom outtalade orden
vad finns då kvar ?





Fri vers av ospray
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-24 06:06



Bookmark and Share


  albertina
När tomheten förgifter de outtalade orden vad finns då kvar? Gillade jag extra mycket. Den berörde mig och jag kunde känna igen mig i den. Mycket bra=)
2007-07-25

  Anders P H
till en \"viss\" storlek, ska det vara...
2007-07-24

  Anders P H
Du samlar kraft du i tomheten.
De stunder då vi känner oss så här,
letar ett energiinhåll efter sin form.
Vi står aldrig stilla i vår utveckling.
Tron på ett stillstånde kommer sig av
att vi märker av en förändring först då
den vuxit till en vill storlek (säger den
franske filosofen Henri Berson - och jag
tror honom, för så
fungerar det i mitt liv)
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray