Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reviderat storhetsvansinne


Flugskiten

En gång i tiden
trodde jag
att jag var världens nav

att det mesta
rörde sig runt mig
som om jag var centrum

idag vet jag bättre
jag är trots allt
bara en flugskit på ett fönster




Fri vers av ospray
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-24 06:12



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja så kan det minsann kännas...som om man är en liten flugskit...men trots allt är var och en av oss en unik flugskit - din text får en att tänka till ordentligt!!!
2007-07-24

    Maria Malm
..så även en bit av verkligheten, universum..ja..bättre vara en flugskit än ingenting..
2007-07-24

  Fredrik P. VIP
...du är en del av
universum också.
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray