Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar inger ibland hopp och ibland förtvivlan....den här drömmen var en hoppfull och varm dröm.


N a t t e n

Ta mig till

min dröm igen

ge mig

åter den drömmen

om kärleken

så varm och

stark

eller låt mig

slippa

vakna




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2007-07-24 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP